Goran Šimić prvi Šibenčanin s osvojenom medaljom u Powerliftingu, benchpressu&deadliftu

Prije nekoliko dana u Virovitici održano je 3. Državno prvenstvo u powerliftingu, bench pressu&deadliftu na kojem je šibenski predstavnik, Goran Šimić osvojio treće mjesto.

goran simic powerlifting  (1)

Šimić je do bronce došao nakon samo dva mjeseca treniranja i to bez trenera što se vidjelo u njegovom nastupu na Prvenstvu u Virovitici. Naime, već prvog dana natjecanja Šimić je, rekao nam je, zaradio diskvalifikaciju u powerliftingu zbog neiskustva s natjecanjima.

– Drugi dan u bench pressu treće mjesto, ali i dva neuspjela pokušaja opet radi pravila i na kraju treći. Prvi sam u Šibeniku uopće ikad. O konkurenciji ne bih ništa rekao, osim da su dosta iskusniji od mene, ja nemam ni trenera – ispričao je. I konkurencija može biti zadovoljna što je tako ispalo jer pitanje je dokud bi Šimić stigao da je uz snagu imao i trenera.

-Pa, mogu samo reći da sam imao trenera, ako ništa drugo, barem bi plan što se tiče težine bio ispunjen jer sam težine savladava, ali ne i pravila na natjecanju. Od sad idem u Zadar u Powerlifting klub ‘Behemot’ dva puta tjedno pa ćemo vidjeti napredak. Bez nekih sam velikih očekivanja. Neka rezultat pokaže na idućem natjecanju – poručuje.

Šimić će svoj napredak testirati na idućem natjecanju koje će se 25. travnja ove godine održati u Vukovaru, Open powerlifting&bench press.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.