Goran Stegić okitio se s dva srebra, Tonko Karađole na vrhu postolja na Regionalnom prvenstvu u plivanju

Protekle srijede u Splitu je održano plivačko Regionalno prvenstvo za kategoriju početnika. U konkurenciji 200 plivača i plivačica snage su odmjerili i članovi plivačkog kluba More.

Paula Grubelić nasupila je kao jedina naša plivačica i opravdala očekivanja trenera u disciplinama 100 i 50 metara slobodno popravivši svoje rezultate. Granice svojih rezultata pomicali su i Emil Rupić, Nando Radovčić, Lovre Palinić i Leon Marača.

Malo sportske sreće nedostajalo je za odličja Adriana Lokasa koji je izvrsnim rezultatima u disciplini 50 metara slobodno zauzeo  4., a u disciplini 50 metara prsno  5. mjesto.

Goran Stegić osvojio je dvije srebrne medalje u disciplinama 100 metara slobodno i 50 metara leđno sa izvrsnim rezultatima i borbi do samog cilja.

Tonko Karađole se u oba pojedinačna nastupa penjao na sam vrh postolja. U disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara delfin osvojio je zlatne medalje.

Na kraju programa dječacima je nedostajalo koncentracije zbog čega je za samo tri stotinke izgubljena medalja, ali nije nedostajalo želje i borbe. Štafetu su plivali Goran Stegić, Emil Rupić, Tonko Karađole i Adrian Lokas.

11

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.