‘Građani’ pred dovođenjem zvučnog pojačanja na ‘četvorki’, Bašić potpisao, Petani ‘visi’

Tko će ostati, a tko doći, pitanje je koje zanima navijače GKK Šibenika, koji se nestrpljenjem iščekuju slaganje nove igračke križaljke. Puno se imena vrti u medijima i na društvenim mrežama, pa smo u želji da saznamo što je točno, a što ‘spin’, okrenuli broj predsjednika kluba Antu Grbca.

Pa smo tako saznali da je Domagoj Bašić i službeno potpisao novi ugovor, dok drugi ‘starosjedioc’ Teo Petani ‘visi’.

– Volio bih da bude mjesta za Tea, ali dovedemo li, recimo Marinellija, te uzimajući u obzir da na toj poziciji imamo i mlade igrače, na mjestu razigravača bit će gužva. Vidjet ćemo, kako će se rasplesti ta situacija, u svakom slučaju trener je taj koji će donijeti konačnu odluku – kazao nam je Grbac.

Pitali smo ga što je s Blaćom i Vukičevićem?

– Blaće, koliko znam, ostaje, a Vukičević je jedno vrijeme  prestao trenirati, ali smo ga pozvali da se priključi treninzima, pa ćemo vidjeti – odgovora predsjednik ‘Građana’.

Što se tiče pojačanja i dalje je aktualna priča o dovođenju tri, četiri nova igrača, i to jednog na poziciji playmakera, dok bi ostali trebali pokriti visoke pozicije.

– Ono što mogu kazati jest da su pri kraju pregovori s jednim visokim igračem i mislim da smo vrlo blizu dogovora. O kome je riječ? Za sada vam mogu kazati samo da se radi o zvučnom, ABA pojačanju na poziciji četvorke, domaćem igraču – zagonetan je Grbac.

Kada je riječ o visokim pozicijama, u medijima se najčešće spominju imena Ive Ivanova i Ivice Radića, dok se kao moguće pojačanje na mjestu razigravača osim Marinellija spominje i Mauro Veljačić.

U svakom slučaju, pametniji bismo trebali biti u sljedećih nekoliko dana.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.