Gradonačelnik čestitao veslačima VK Krka

Na Prvenstvu Hrvatske u veslanju, koje se održalo prošlog tjedna na Jarunu, nastupilo je preko tisuću veslačica i veslača iz 27 hrvatskih klubova, a među njima 16 krkašica i krkaša raspoređenih u 12 posada. Šibenske posade, njih 9 muških i 3 ženske, osvojile su ukupno 7 medalja.

Dvije zlatne medalje osvojili su Josip Laća i Antonio Čoga u juniorskom dvojcu “bez”, te  Nino Perišić u skifu za mlađe kadete.

Dvije srebrne medalje kojima su se okitili štroker nacionalnog juniorskog osmerca Jakov Bumbak u skifu za lake juniore, te Filip Vranjić, Josip Laća, Antonio Čoga i Jakov Bumbak u četvercu starijih juniora.

Brončane medalje su osvojili Filip Kendeš, Tomislav Rupić, Andrija Šupe i Matija Jakoliš u četvercu na pariće i četvercu “sa” mlađih juniora, te Lucija Ninčević u samcu za kadetkinje.

veslanje državno1

U povodu ovog velikog uspjeha gradonačelnik Šibenika Željko Burić uputio je čestitku VK Krka. U svojoj čestitci, naslovljenoj na predsjednika kluba Dražena Crnogaću, gradonačelnik Burić kaže:

Poštovani gospodine Crnogaća,

dopustite mi da Vam ovim putem, kao predsjedniku VK Krka, uputim čestitke na odličnim rezultatima kluba na netom održanom prvenstvu Hrvatske.

Molim Vas da moje osobne čestitke, kao i čestitke mojih zamjenika, prenesete i svim  „krkašicama i krkašima“ koji su branili boje Krke i Grada Šibenika, ali i trenerima i svima koji vrijedno rade i treniraju, njegujući veslačku tradiciju Šibenika.

Posebne čestitke prenesite zlatnima: Josipu Laći i Antoniju Čogi, te  Ninu Perišiću, srebrnima: Jakovu Bumbaku, Filipu Vranjiću, Josipu Laći, Antoniju Čogi i brončanima: Filipu Kendešu, Tomislavu Rupiću, Andriji Šupi, Matiji Jakolišu i Luciji Ninčević.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.