Gradonačelnik Željko Burić primio članove šibenskog boćarskog kluba Croatia

Gradonačelnik Željko Burić primio je danas članove šibenskog  Boćarskog kluba  Croatia koji su ovogodišnji pobjednici  Kupa Hrvatske, što je ujedno i najveći uspjeh u povijesti Kluba.

Gradonačelnik je članovima ekipe čestitao na postignutom rezultatu te im  poželio  sretne blagdane, osobni i sportski uspjeh u nadolazećoj godini.

– Grad Šibenik ulaže značajna sredstva u rekonstrukciju sportskih objekata i nastoji biti podrška i profesionalnim i amaterskim sportskim klubovima. Naše tendencije usmjerene su na mlade ljude i njihovo kvalitetnije odrastanje koje uključuje njegovanje zdravih životnih navika, kao pretpostavku svakog sporta. Veseli me vidjeti da mladi ljudi pronalaze svoj interes u različitim disciplinama, također i u boćanju –  rekao je gradonačelnik Željko Burić.

bocari1

U ime članova Kluba na primanju i čestitkama zahvalio se voditelj Kluba Rajko Žižić, kazavši da Klub djeluje već 15 godina, a  njihova nastojanja i jesu vezana upravo uz  pozitivan angažman i animaciju mladih kao najznačajniju pokretačku snagu društva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.