Grbac: ‘Cilj možemo ostvariti i sa sadašnjom ekipom, a onda ćemo se pojačati za ABA ligu’

Kako je u tijeku košarkaški zimski prijelazni rok, medijima, a posebno društvenim mrežama, ponovno se razna imena povezuju s raznim klubovima. Pa tako i u slučaju GKK Šibenika. Međutim, kako sada stvari stoje, narančasti nastavljaju s istim kadrom.

– Nuđeno nam je pet, šest igrača za koje smo, međutim, procijenili da nam ne bi bili prava pojačanja. A onog kojeg smo mi htjeli nismo uspjeli dovesti – kazao nam je predsjednik ‘Građana’ Ante Grbac. Igrač kojeg spominje je Brandon Johnson, koji je u svega par mjeseci boravka u Alkaru pokazao o kakvom je igraču riječ – vrhunskom.

– Da, htjeli smo Johnsona, ali od Soprona je dobio ponudu koja se ne odbija i, na našu žalost, otišao je u Mađarsku – veli Grbac, dodajući kako je uvjeren da Šibenik i sa sadašnjim rosterom može ostvariti zacrtani cilj.

– Onda ćemo se pojačati za ABA ligu. Imamo na umu jednog odličnog igrača za sljedeću sezonu, razmišljamo dugoročno – otkrio nam je predsjednik narančastih. Na kraju je želio istaknuti još nešto.

– Mislim da je Vladimir Anzulović jedan od naših najboljih trenera kada je riječ o radu s mladim igračima i nadam se da će sada, kada u HKS-u podobnost više nije jedan od glavnih uvjeta, da će Anzulović zbog spomenutih trenerskih kvaliteta dobiti priliku voditi jednu od mlađih reprezentativnih selekcija i vratiti nas u A diviziju – poručio je Ante Grbac.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.