Grbavac novim zlatom osigurala EP, na najvišem postolju i Jakovljević, odličan posao odradile i najmlađe Divovke

Članovi Taekwondo kluba DIV Knin nisu razočarali ni na natjecanju ‘Susedgrad – Sokol Pokal 2019.’, održanom u Zagrebu. Bio je to drugi od tri kriterijska turnira za kadetsku reprezentaciju i odlazak na Europsko kadetsko prvenstvo u Latviji. Naime, nakon što je osvojila prvi turnir, Lea Grbavac je novim zlatom osigurala nastup na europskoj smotri, čime je postala peti član kninskog kluba koji će braniti boje Hrvatske na svjetskim i europskim prvenstvima; Josip Teskera nastupit će na seniorskom SP-u, Mateo Pratljačić i Petra Batić na  juniorskom prvenstvu EP-u, a Lea Grbavac i Kristina Jakovljević na kadetskom EP-u.


.

Spomenuta Kristina Jakovoljević, koja se direktno kvalificirala na natjecanju u Turskoj, također je odradila izvrsne borbe u Zagrebu i okitila se zlatom. Tim si je darovala najbolji poklon za 14. rođendan. 

Vrhunski posao odradio je i podmladak Divivaca. Ana Popović i Nika Dodik su u kategoriji mlađih kadetkinja do 33 kilograma upisale po tri pobjede, da bi o zlato odlučivale u međusobnoj borbi. Odlučila je zlatna runda, a pobjeda je ovog puta pripala Ani Popović, koja je tako uzela zlato, dok se Nika Dodik morala zadovoljiti srebrom.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.