Gužva na vrhu 1.ŽMNL, šest momčadi stislo se u tri boda

Sedmo kolo 1.Županijske malonogometne lige ponudilo nam je novu dozu uzbuđenja. Iako je bio slobodan, Šibenik 1983 ostao je na vrhu, ali se iza njega svašta događa. Naime, između prvoplasiranog futsal kluba Funcuta i šestoplasiranog Primoštena samo su tri boda razlike. Prva pratnja narančasto-crnima je CB Kula koja ia bod manje i koja je s rutinskih 4:0 svladala Šubićevac 08. Novi skok na ljestvici napravila je Crnica II svladavši u derbiju kola Dubravice sa 5:1. Očekivanu pobjedu upisao je Šibenik koji je sa 7:2 svladao Rupe, do prva tri boda došao je Banzogo Futsal svladavši sa 3:1 Mirlović Zagoru, koja je i dalje bez bodova, a uspješan je bio i Primošten nadigravši sa 4:1 Jezera II.

Na ljestvici, dakle, vodi Šibenik 1983 sa 14 bodova, CB Kula ima 13, Crnica II i Dubravice po 12, Šibenik i Primošten skupili su 11 bodova, a slijede Jezera II sa 8, Banzogo Futsal sa 6, Rupe sa 4, Šubićevac 08, dok je na začelju, kako smo kazali, Mirović Zagora bez iti jednog boda.

(foto: facebook Naši Tići)

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.