Hrvatski dragovljac ne daje papire Grgi Živkoviću pa izlaz traži preko suda

Želim se što prije priključiti priprema Šibenika kako bih što spremniji dočekao drugi dio sezone. Željan sam treninga i igre, želim što prije istrčati na mom Šubićevcu, osjetiti matični travnjak – ističe Grgo

U srijedu 14. siječnja, na Šubićevcu će biti obavljena prozivka igrača za proljetni dio prvenstva. Još uvijek je upitno hoće li joj se odazvati i Grgo Živković, bivši igrač narančastih koji je protekle dvije i pol sezone igrao u Hrvatskom dragovoljcu. Naime, iako je sve dogovorio sa Šibenikom klub iz Sigeta, čiji je još uvijek službeno član, ne želi mu dati papire, iako mu duguje pozamašnu svotu. Stoga  Živković izlaz traži preko suda, odnosno, arbitraže.

– Nema sumnje da će se taj spor riješiti u moju korist jer je dug prema meni popriličan, ali sve se to odužilo. Prvo ročište je već trebalo biti održano, pa se nadam kako će se stvari vrlo brzo pokrenuti, a nakon toga i okončati jer ovo čekanje me ‘ubija’. Želim što prije dobiti papire kako bih se mogao u potpunosti koncentrirati na Šibenik – kaže Grgo koji će se, ukoliko se u sljedećih nekoliko dana njegov slučaj ne riješi, morati za desetak dana pojaviti na prozivci Hrvatskog dragovoljca.

– Nadam se da do toga neće doći. Želim se što prije priključiti priprema Šibenika kako bih što spremniji dočekao drugi dio sezone. Željan sam treninga i igre, želim što prije istrčati na mom Šubićevcu, osjetiti matični travnjak – ističe Grgo, koji je u svom prvom mandatu na Šubićevcu bio jedan od miljenika šibenske publike.

Opširan razgovor s Grgom Živkovićem pročitajte u sljedećem broju Šibenskog tjednika koji izlazi 14. siječnja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.