Hrvatski odbojkaši i odbojkašice pobjedama otvorili turnir Srednjoeuropske lige na Meterizama

U sportskoj dvorani na Meterizama u tijeku je kadetsko prvenstvo zemalja Srednjoeuropske lige – MEVZA 2015. Sudjeluje ukupno 12 reprezentacija, po šest u muškoj i ženskoj kategoriji, među njima, naravno, i hrvatske reprezentacije.

Dobra je vijest da su i momci i djevojke turnir otvorili pobjedom nad Austrijom, a u nastavku natjecanja čekaju ih još utakmice protiv Mađarske, Slovačke, Češke i Slovenije.

odbojka 2

Šibenčani su lijepo zastupljeni na ovom natjecanju. Naime,  boje hrvatske ženske reprezentacije brani Vana Mateša, članica OK Šibenik 91, a tu su i direktor reprezentacije Marijo Bašelović, koji je među najzaslužnijima što se ovaj turnir igra u Šibeniku, zatim trener reprezentacije Toni Skelin te fizioterapeut Luka Jurić.

Za kraj dodajmo kako turnir, čiji je domaćin OK Krka, traje do 30. prosinca, pa svakako navratite do Meteriza i podržati momke i cure.

(foto: facebook OK Šibenik 91)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.