Hrvoje Slavica nije dugo bio u vratarskoj mirovini, ponovno je navukao rukavice!

Hrvoje Slavica nije dugo izdržao u vratarskoj mirovini. Lavić je odlučio ponovno navući rukavice i stati na gol trećeligaša Vala, kluba u kojem je branio kao tinejdžer.

– Zašto sam se odlučio reaktivirati? Zato što me zvao klub koji mi je dao priliku kada sam imao 19 godina, kada sam poslan iz Šibenika na posudbu u Val. Oni su pomogli meni kada je trebalo, pa zašto ne bih ja pomogao njima u borbi za ostanak – kazao nam je Hrvoje koji je najveći dio svoje karijere proveo na Šubićevcu.

A nakon što mu se šibenski drugoligaš prošlog ljeta zahvalio na suradnji, skrasio se u županijskom ligašu Mihovilu, kao trener seniorske momčadi.

– Mislim da ću i dalje nastaviti voditi Mihovila, ali treba još dogovoriti detalje s vodstvom kluba. Što se tiče Vala, dogovorili smo se da ću trenirati jednom tjedno i, naravno, braniti na utakmicama – kazao je Hrvoje Slavica.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.