I iz Opatije bajne donose kolajne: Toma i Mare Mileta zlatni, KK Šibenik 1066 osvojio ukupno 14 medalja

Ekipa iz Karate kluba šibenik 1066 i ovog je vikenda bila u akciju. Njihov novi crveni kombi odveo ih je u Opatiju, gdje je u organizaciji istoimenog kluba održan međunarodni turnir, na kojem je nastupilo 478 natjecatelja iz 48 klubova iz dvije zemlje.

karate 3

U takvoj konkurenciji momci i cure trenera Ivana Zoričića, njih ukupno 17, osvojili su 14 medalja. Najuspješniji su bili Toma Mileta (mlađi kadeti) i Mare Mileta (mlađe učenice), brat i sestra osvojili su zlatna odličja.

karate 1

Finala su također izborili Luka Durbić (mlađi kadeti), Mare Mileta (učenice), Antea Mileta (mlađe učenice), Roko Županović (cicibani) te Dario Turk (mlađi kadet) koji su se ovog puta morali zadovoljiti srebrnim medaljama. Bronce su, pak, osvojili Bruna Cvitanivić (mlađe seniorke), Marija Radnić (mlađe kadetkinje, kadetkinje), Mile Matić (mlađi kadeti), Karlo Ramljak (mlađi kadeti), Ante Kaleb (mlađi učenici) i Klara Lakoš (učenice).

kaate 2

– Ovim rezultatima naš se klub popeo na visoko šesto mjesto u ukupnom poretku klubova na natjecanju, čime smo izuzetno zadovoljni. Za naše natjecatelje nema odmora jer već idući vikend putuju u susjednu Bosnu i Hercegovinu, u Banja Luku – kazao je Ivan Zoričić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.