Igrač Janjeva fizički nasrnuo na suca, klub iz Kistanja kažnjen, izgrednik zaradio prekršajnu prijavu

Novi incident dogodio se u Županijskoj nogometnoj ligi, a osim vodstva lige s izgrednicima se pozabavila i policija. Sve se zbilo na nedjeljnoj utakmici u Kninu između domaće Dinare i Janjeva iz Kistanja, koja nije došla do kraja. Naime, u sudačkoj nadoknadi, pri vodstvu gostiju od 2:1, igrač Janjeva, nezadovoljan jednom odlukom, nasrnuo je na pomoćnog suca. Došlo je, čini se, i do fizičkog kontakta, nakon kojeg je sudac pao. Nastala je gužva, a glavnom sucu nije preostalo ništa drugo nego prekinuti utakmicu. Prema zapisniku, crveni karton zbog udaranja suca dobio je Mario Mazarekić, a još dvojica igrača Janjeva isključeni su zbog psovanja i prijetnji sucu.

Od povjerenika za natjecanje Županijske nogometne lige Hrvoja Kulušića doznali smo kako će sankcija biti i za NK Janjevo.

– Utakmica u Kninu bit će registrirana rezultatom 3:0 za Dinaru, a Janjevu će biti oduzet i jedan bod – kazao nam je Kulušić.

Jasno, treba očekivati i dugotrajnu suspenziju igrača koji je napao suca. Isti je zaradio i prekršajnu prijavu.

– Sudac nije zadobio nikakve tjelesne ozlijede, a protiv igrača Janjeva bit će podnesena prekršajna prijava Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog remećenja javnog reda i mira – kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.