Na redu je Gradsko vijeće

Indijci sve bliže preuzimanju Šibenika, Povjerenstvo dalo zeleno svjetloFoto: HNK Šibenik/Milan Balaban

Šibenski nogometni drugoligaš sve je bliže tome da prijeđe u ruke indijskih investitora. Naime, Povjerenstvo za provedbu postupka javnog prikupljanja ponuda za kupnju dionica HNK Šibenik s.d.d. u vlasništvu Grada Šibenika sastalo se u utorak u Gradskoj upravi te donijelo odluku da ponuda Paramount Grupe udovoljava uvjetima javnog natječaja. Od osam nazočnih prijedlog je podržalo sedam članova, dok je jedan član bio suzdržan. Povjerenstvo inače broji 11 članova, predstavnika svih stranaka zastupljenih u Gradskom vijeću, a upravo će gradski parlament donijeti konačnu odluku o prodaji 95 posto dionica HNK Šibenika, i to najvjerojatnije na sjednici koja će se održati 20. kolovoza.

Podsjećamo, indijska Paramount Grupa ponudila je iznos od 105 tisuća kuna za 297.056 dionica u vlasništvu Grada Šibenika, ukupne nominalne vrijednosti nešto manje od 60 milijuna kuna.

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.