Ivan Šarić iz Olive X županijski je prvak u pikadu

Ivan Šarić osvojio je naslov prvaka županije na upravo završenom pojedinačnom prvenstvo Pikado saveza Šibensko-kninske županije u prvoj ligi.

U prostorijama Pikado kluba Nautice u Tribunju najboljih osam podijeljeni u dvije skupine odmjerili su svoje snage. U prvoj skupini nastupili su Krešimir Miliša, Ivan Šarić, Tomislav Koštan i Ivan Kulaš dok su u drugoj skupini nastupili Daniel Furčić, Tomislav Šuperba, Šime Perkov i Ante Krnić.

U prvoj skupini najbolji je bio Tomislav Koštan koji je pobijedio sve protivnike i osvojio prvo mjesto. Drugi je bio Ivan Šarić s dvije pobjede. U drugoj skupini prvo mjesto je pripalo Šimi Perkovu koji je odličnom igrom pobijedio sve protivnike u skupini dok je meč između Šuperbe i Furčića odlučivao o drugom mjestu u kojem je Šuperba bio bolji i osigurao polufinale.

pikado2

U polufinalu klupski derbi između Koštana i Šuperbe završio je u korist Koštana dok je drugi polufinalni meč između Šarića i Perkova završio pobjedom Šarića. Borbu za treće mjesto je osvojio Šuperba pobijedivši Perkova. Finale je bilo neizvjesan do samog kraja jer je zadnji set odlučivao prvaka županije. U zadnjem setu pobjedu odnosi Ivan Šarić i tako postaje novi prvak županije.

Ukupni poredak :

1.Ivan Šarić (Oliva X)

2.Tomislav Koštan (A2)

3.Tomislav Šuperba (A2)

4.Šime Perkov (Nautica)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.