IVO KREČAK: Funcutima su moja vrata otvorena, nadam se da ćemo naći zajednički jezik s novim vodstvom

Šibensku gradsku vijećnicu večeras će ‘okupirati’ navijači. Naime,  u njoj će, s početkom u 19 sati, biti održana izborna skupština Udruge navijača Šibenski Funcuti, a nakon koje će biti upriličena prigodna bakljada, a nakon toga toga i korteo do đardina, gdje je se održava Adventski sajam.

Ono što je bilo poznato i prije večerašnje skupštine, a što je prije nekoliko dana najavio i tajnik Udruge Ivan Blaće, Funcuti se nakon kraće stanke izazvane odustajanjem ‘Građana’ od regionalnih ambicija vraćaju na Baldekin. Do takvog se stava došlo nakon što je obavljen razgovor s upravom GKK Šibenik., a Blaće je na istoj konferenciji za medije izrazio nadu da će uskoro pronaći zajednički jezik i s vodstvom nogometnog kluba, sve s ciljem da se najžešći šibenski navijači vrate na Šubićevac.

Nazvali smo stoga direktora HNK Šibenik Ivu Krečka te ga priupitali hoće li sjesti za stol s novim vodstvom Funcuta?

– Sport bez navijača nije sport i naravno da želimo da se Funcuti vrate na tribine. Naša vrata su im uvijek otvorena i uvijek smo spremni za razgovor – kaže Krečak.

 

funcuti5

Prvi operativac šibenskog drugoligaša dodaje kako ga su ga nedavno kontaktirali iz navijačke udruge sa zahtjevom da okupi sve članove uprave i održe sastanak, međutim do tog sastanka nije došlo.

– Ja sam bio spreman  s par svojih kolega naći se s njima i razgovarati, ali oni su  inzistirali da dođe cijela uprava što nije baš jednostavno. U upravi sjede zaposleni ljudi,  s puno obveza i van kluba, i teško ih je samo tako okupiti, tako da se nismo našli. Ali, ponavljam, ja sam Funcutima uvijek na raspolaganju. Neka se vrate na stadion, ulaz će im biti besplatan, ali samo da ne rade nerede. Što se mene tiče, mogu vikati i kontra uprave, to je njihovo pravo, samo da je huk na Šubićevcu – zaključio je Ivo Krečak.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.