Iz Hajduka stigao Milić, mogao bi i Mujan, a hoće li još dva Rijekina Nigerijca znat će se nakon subote

Svakog dana sa Šubićevca stigne neka vijest po pitanju kadrovske križaljke. Srećom, one o odlascima više ne stižu, ali zato se uprava kluba i stručni stožer svim silama trude pokriti deficitarne pozicije. Pa je tako na posudbu iz Hajduka stigao Zvonimir Milić, obrambeni igrač koji može pokriti i poziciju zadnjeg veznog, a koji se uglavnom kalio u Hajdukovoj B momčadi i Junaku. Iz smjera Poljuda mogao bi stići i Tonći Mujan o čijem se dolasku govorilo još na početku sezone, a što treba gledati u svjetlu najave čelnika šibenskog drugoligaša o jačanju suradnje sa splitskim klubom.

Suradnja s Rijekom, pak, za sada funkcionira jako dobro, pa bi se nakon Solomona, Okechukwua i Nwolokoro, nigerijska kolonija na Šubićevcu mogla povećati za još dva igrača. Jedan od njih je već dugo spominjani defanzivni vezni Gerald Diyoke, a drugi, čija je posudba, može se čuti po klupskim hodnicima, izvjesnija od one sunarodnjaka, lijevi bočni Jamilu Collins. Hoće li se uistinu i priključiti narančastom jatu trebalo bi biti poznato nakon subote, kada će Rijekin trener Matjaž Kek odlučiti na koje igrače računa u nastavku prvenstva.

Pitanje je samo jesu li sve ove puste posudbe dobar smjer i mogu li se šibenskom drugoligašu obiti u glavu. Naime, kada dođe vrijeme i matični klubovi povuku svoje igrače nazad nastat će velika rupa u narančastim redovima i praktički će iz početka trebati stvarati novu momčad. Ali, kaže se, kol’ko para, tol’ko muzike.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.