JEDAN OD NAJCIJENJENIJIH SVJETSKIH TRENERA PORUČIO: Hrvatska će biti najveće iznenađenje Eura!

Hrvatski nogometni reprezentativci u svojoj francuskoj bazi iščekuju prvi dvoboj na Euru, a kojeg u petak otvaraju domaćin Francuska i Rumunjska. Naši, pak, u nedjelju otvaraju s Turcima i već bi ta utakmica trebala dati odgovor na pitanje koliko vrijedimo.

Ako se pita Arsenea Wengera, dugogodišnjeg trenera Arsenala i jednog od najcijenjenijih svjetskih nogometnih stručnjaka, vrijedimo puno.

arsene wenger

– Za mene je Hrvatska ta koja bi mogla biti najveće iznenađenje. Nitko o njoj ne priča, a Hrvatska ima iznimnu kvalitetu i zaista može sve iznenaditi. Kada pogledate da imaju igrače poput Kovačića, Rakitića, Modrića, Lovrena, Vrsaljka, Srnu, a neke sam još zaboravio i spomenuti. Kada vidiš taj popis, samo kažeš ‘uh’. Kada pogledaš ta imena, zapitaš se zašto oni ne bi bili favoriti. Za mene će Hrvatska biti najveće iznenađenje turnira – kazao je franucski trener.

Pa ako Wenger tako kaže…

(foto: HNS, Arsenal.com)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.