JERONIMO ŠARIN: ‘Novim ljudima u klubu želim da ostvare super rezultat’

Nakon što se protekla dva dana suzdržavao od komentara po pitanju njegove smjene s mjesta trenera GKK Šibenika, Jeronimo Šarin oglasio se putem facebooka.
Riječ je zapravo o svojevrsnom oproštaju od navijačima,  igrača i suradnika, dok će o detaljima što se događalo posljednjih dana u klubu, napisao je, govoriti na presici, nakon što se vrati iz inozemstva.
Evo što je Šarin poručio na facebooku:
Poštovani prijatelji, navijači i simpatizeri GKK Šibenik. Nakon šest prekrasnih godina odlazim s  kormila kluba, kojeg sam uz vašu pomoć doveo od treće lige do vrata ABA lige. Kao jedan od utemeljitelja kluba, nametnuo sam pravila kako se odnositi prema javnosti, gdje ste svi vi preko press konferencija doznavali sve što se dešava u klubu. Kako ta praksa s obzirom na događanja zadnjih tjedana isčezava, koristim društvene mreže kako bi se oprostio prvenstveno od Vas Šibenski funcuti koji ste uvijek bili uz mene i da nije vas i onog adrenalina koji vi dajete ovo sve ne bi bilo moguće. Zbog vas Šibenik će biti jedini klub u mojoj karijeri u kojem emocije nadrastaju sve nedaće.
Zahvaljujem se mojim vjernim suradnicima, igračima koji su igrali za Šibenik, svim ljudima koji su radili u klubu, te sponzorima, jer rezultat zadnjih šest godina je i vaš rezultat. Puno hvala svim Šibenčanima i Šibenkama koji su svaku subotu na utakmici ili u kući strepili kako će proći njihov klub. Hvala mojoj obitelji koja je zajedno sa mnom prošla scile i haribde, da bi ostvarili sve ovo. I na kraju hvala svim medijima i novinarima s kojim sam oduvijek super surađivao, te vam po starom dobrom običaju obećavam pressicu uz kavu sljedeći tjedan. Novim ljudima želim puno sreće i neka ostvare super rezultat uz želju da naš tim nikad ne izgubi šibenski štih. Moj Grad, moj klub’, poručio je Jeronimo Šarin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.