'Kostur' je gotovo popunjen

‘Još malo, pa nestalo!’: Posljednji dan prijava za turnir u DaniluFoto: MNK Danilo

Malonogometni klub Danilo i MO Danilo već 26 godina organiziraju jedan od najstarijih noćnih malonogometnih turnira u Hrvatskoj, turnira koji je prvi svoje vrste u Dalmaciji. Riječ je o turniru koji se održava u čast sv. Danijela, zaštitnika mjesta, a utorak je zadnji dan prijava, s tim da je maksimalan broj ekipa 24, a ‘kostur’ je gotovo popunjen. Inače, otvorenje turnira je u četvrtak, kad će se osim natjecateljskih utakmica odigrati i jedna revijalna. Riječ je o dvoboju susjeda, Danila i Danilo Birnja, snage će odmjeriti najbolji malonogometaši župe sv. Danijela, domaćini MNK Danilo i birnjanski Uskoci. Repriza je to prošloljetnog susreta u Dubravi kad je u rekordnoj posjećenosti turnira, u vatrenoj atmosferi pobjedu ostvario MNK Danilo.

Za najbolje ekipe, osim medalja, i ove godine osigurane su lijepe novčane nagrade, kotizacija iznosi 500 kuna, a prijave se vrše na brojeve mobitela 091/901-6274 i 091/4593-621.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.