Osam odličja na Božićnom turniru u Splitu

Judo klub Šibenik u velikom stilu zaključio sezonu u kojoj je Luca Lokas bila nepobjedivaFoto: ŠP

U velikom stilu oprostio se Judo klub Šibenik od ovogodišnje natjecateljske sezone. Od ukupno 11 njegovih natjecatelja koji je trener Saša Knez poveo na tradicionalni Božićni turniri u Splitu njih čak osam okitilo se medaljama.

Na najviše postolje popeli su se Luca Lokas (U12 djevojčice -40 kg), Dino Arambašić (U12 dječaci -30 kg), Marko Gulin (U12 dječaci -50 kg) i Filip Knez (U14 dječaci -38 kg). Valja notirati kako je Luca Lokas ovim zlatom sezonu zaključila savršenim, stopostotnim učinkom, gdje god je nastupila bila je prva. Što se tiče ostalih, srebrom se okitio Frane Iljadica (U10 dječaci -24 kg), dok su bronce uzeli Vjenceslav Magazin (U10 dječaci  -24 kg), Cvita Lokas (U12 djevojčice -32 kg) i Dora Juroš (U12 djevojčice -40 kg).

Time je Judo kluba Šibenik sezonu završio s ukupno 57 osvojenih odličja, a iz kluba poručuju kako im je cilj u sljedećoj biti još uspješniji po tom pitanju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.