Kalpić odlazi s mjesta predsjednika županijskog košarkaškog saveza, najizgledniji nasljednik Vukičević

Košarkaški savez Šibensko-kninske županije za manje od dva tjedna dobit će novog predsjednika. Naime, kako doznaje Šibenski portal, dosadašnji predsjednik Zoran Kalpić podnio je ostavku na tu funkciju, a njegov nasljednik bit će izabran 24. siječnja, na Izbornoj skupštini. Kalpić nam je obrazložio razloge zašto se odlučio povući.

– Više nisam aktivno u košarci, imam privatan biznis koji iziskuje moj maksimalni angažman, tako da ne bi bilo u redu od mene da sjedim na dvije stolice. Mislim da je to moralno i korektno s moje strane – kazao nam je Kalpić.

Kao najizgledniji kandidat za novog predsjednika Županijskog saveza spominje se Filip Vukičević, sportski direktor GKK Šibenika, koji navodno ne bi imao ništa protiv toga. Da bi se trebalo ići u tom smjeru misli i Kalpić.

– Smatram logičnim da predsjednik dolazi iz najjačeg košarkaškog kluba u županiji, koji ima najveću bazu i koji je nositelj košarkaške kvalitete – kazao je Kalpić.

Sve će biti jasnije 24. siječnja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.