Kalpić potvrdio: Junaković odlazi u Cibonu!

Martin Junaković definitivno odlazi u Cibonu. Potvrdio nam je to sportski direktor GKK Šibenik Zoran Kalpić. Kako nam je kazao, posljednjih dana intenzivirali su se pregovori sa zagrebačkim klubom, i posao je napokon finiširan.

– To je to, Martin će karijeru nastaviti u Ciboni. Želimo mu puno sreće u novom klubu, da zajedno sa Dariom Šarićem i Neven Spahijom pronosi slavu šibenske košarke. Nadam se kako će se jednog dana on i Dario vratiti na Baldekin i odigrati bar još jednu sezonu u narančastom dresu – kazao nam je Kalpić, dodajući kako je klub zadovoljan dealom.

 SVI TRI STRANE ZADOVLJNE

– Vi znate da smo s Martinom imali dogovor da ćemo ga pustiti ukoliko ga bude tražio neki ABA ligaš i to smo ispoštovali. Naravno,. Dodao je kako su svi u klubu jako ponosni što su kroz njihov program uspjeli izgraditi igrača kojeg želi najveći hrvatski klub.

– Martin je dobio priliku i iskoristio je na najbolji mogući način. Mislim kako je ovo najbolji dokaz kvalitetnog rada u našem klubu, potvrda da smo na dobrom putu – kazao je Kalpić pred kojim je sada zadaća pronaći zamjenu za Junakovića, novog razigravača.

 VEĆ NAŠLI NOVOG RAZIGRAVAČA

– S jednim igračem smo praktički već sve dogovorili, a u pregovorima smo još jednim igračem koji može pokriti tu poziciju. Naravno, sve se radi u suradnji s glavnim trenerom Jeronimom Šarinom, pokušavamo udovoljiti njegovim željama. Ali, opet ću ponoviti, naš glavni oslonac i u prvoj ligi bit će domaći igrači, orijentacija na mlade igrače i dalje će biti  klupska politika. Stoga ćemo se tim voditi i po pitanju pojačanja, dakle uglavnom ćemo dovoditi mlade, neafirmirane igrače koji će se moći razvijati kroz naš program. U svakom slučaju, vjerujem kako ćemo složiti pristojnu momčad za A1 ligu – zaključio je sportski direktor GKK Šibenik Zoran Kalpić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.