KAŠTELANI SE BOJE KRAJINE ‘KO VRAG TAMJANA’: Nastojim biti na pravom mjestu u pravo vrijeme

Drugu uzastopnu domaću utakmicu odigrat će u subotu (19 sati) košarkaši Šibenika. U 4. kolu A1 lige na Baldekinu će ugostiti momčad Kaštela, i tražiti treću prvenstvenu pobjedu. Uspije li u tome, Šarinova momčad uhvatit će lijep zamah na nastavak sezone.

– Moramo se držati plana i dobivati na domaćem terenu momčadi s kojima smo au pari. Za konačan ishod vrlo je bitno kako ćemo ući u susret, kako ćemo pristupiti obrani. Odradimo li to kako treba, bit će dobro – kaže Jeronimo Šarin.

Cilj je, dodaje, ne primiti više od 70 poena.

– Doduše, Kaštela ne mari previše za obranu, najvažnije im je ispaliti što više šuteva, tako da je lako moguće i da prijeđu tu granicu od 70 poena, a da mi opet dobijemo – istaknuo je trener ‘Građana’, te istaknuo kako najveća opasnost prijeti od bekovskog  trojca Došen – Mimica – Junaković.

– Na centarskoj poziciji vrlo su tanki, gotovo da nemaju pravog centra, tako da ćemo pokušati to iskoristiti – kazao je Šarin.

Glavno ‘oružje’ u reketu bit će mu Kristijan Krajina, trenutno vjerojatno prvo ime lige, čovjek koji kupi sve lopte, koji je u tri utakmice upisao tri double – double. Kako se može čuti, Kaštelani ga se jako boje, strahuju da ih ne ‘unakazi’.

– Nastojim biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, završiti akcije koje zovu trener i Teo (Petani, op.a), odigrati čvrstu obranu. Što se tiče mog skakačkog učinka, skok je željeti uzeti loptu više od suparnika – kaže centar Šibenčana koji se slaže sa Šarinom po pitanju taktike za subotnji dvoboj.

– Moramo zaustaviti njihov šut i trku, gurati ih u leđa i uspostaviti naš ritam – zaključio je ‘nebeski’ Krajina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.