Drniški velikan u elitnom društvu

KK DOŠK dobitnik prestižne nagrade Matija Ljubek za doprinos razvoju i promociji sportaFoto: KK DOŠK

Košarkaški klub DOŠK među laureatima je ‘Velikog dana hrvatskog sporta’, manifestacije na kojoj se dodjeljuju nagrade i priznanja najuspješnijim sportašima, sportašicama i sportskim kolektivima u godini na izmaku. Na gala-svečanosti u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, koju tradicionalno organizira Hrvatski olimpijski odbor, DOŠK-u je dodijeljena Nagrada Matija Ljubek, za osobit doprinos razvoju i promociji sporta, odnosno za životno djelo.

Svečanosti su prisustovali predsjednik DOŠK-a Dario Lapić, kao i veterani drniškog kluba koji su utkali dio sebe u DOŠK, Milovan Kević, Zdenko Barišić i Miroslav Vukušić. Među velikanima koje je dao klub su Stojko Vranković, Veljko Petranović i Mihovil Nakić, a iz njegovog ‘inkubatora’ i dalje izlaze novi talenti, među kojima je i Juraj Pleadin, aktualni član Šibenke.

 – Danas DOŠK okuplja 150 članova i natječe se u osam uzrasnih kategorija. Mlađe kategorije kluba postižu sjajne rezultate, pa su tako naša djeca u posljednje tri godine bili drugi, treći, četvrti u različitim uzrastima na Prvenstvima Hrvatske. Naša djeca naš su ponos!
Hvala svima koji su dio ove DOŠK-ove priče! A sad u nove pobjede! – poručili su iz drniškog kluba.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.