Klub sjedeće odbojke Šibenik s tri pobjede i jednim porazom zauzeo peto mjesto na Kupu Hrvatske

Dobru formu iz prvog dijela Prvenstva Hrvatske članovi Kluba sjedeće odbojke Šibenik potvrdili su i na devetom izdanju Kupa Hrvatske koji je održan u Topuskom. Osvojili su, naime, peto mjesto, a uz malo sportske sreće kući su se  mogli vratiti s medaljom.

Šibenčani su u prvom kolu izgubili 2:1 od Marsonije, a nakon toga nanizali pobjede protiv Osijeka (2:0), Vukovara (2:0) i Siska (2:1).

– Šteta, bili smo blizu, odlučila je jedna-dvije lopte. Da smo to dobili put do finala bi bio otvoren. Međutim, treba biti realan i kazati da je ovo velik uspjeh za naš klub, jer smo se uz uspjeh na Kupu, plasirali i u ligu za prvaka, po prvi puta otkada se natječemo.  Zato za drugi dio prvenstva samo želim dobro zdravlje, da budemo svi na okupu i dobri rezultati neće izostati – kazao nam je predsjednik kluba Gordan Drenski.

KSO Šibenik nastupio je u sljedećem sastavu: Ivica Bašelović, Gordan Drenski, Josip Hrg, Mirko Pajić, Boris Sardelić, Bruno Jurešić, Gordan Slavica, Ivica Jurin, Dejan Muselinović, Slobodna Čogelja, Sanja Slavica i Franjo Tomić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.