Kninjani uspješni na taekwondo turniru u Fojnici, Josip Teskera osigurao nastup na kadetskom EP

Članovi Taekwondo kluba DIV Knin nastavili su nizati dobre rezultate. Posljednju u nizu berbi medalja ostvarili su  na turniru ‘Fojnica Open 2015.’ koji je okupio 240 natjecatelja iz 23 kluba iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Kninjani su uzeli ukupno sedam medalja, dvije zlatne i pet srebrnih.

Posebno se istaknuo Josip Teskera koji je, osim što je uzeo zlato u svojoj kategoriji, proglašen i najboljim starijim kadetom na turniru. Na najviše postolje popela se i Stella Pinjuh, dok su srebra uzeli Mateo Pratljačić, Ela Jelić, Matea Jelić, Mateo Kurevija te ekipa kadeta.

Nekoliko dana kasnije u TKD DIV Knin stigla je još jedna lijepa vijest, i to iz Hrvatskog taekwondo saveza. Naime, Josip Teskera je, nakon uspješno odrađenih kriterijskih turnira, izborio pravo nastupa na Europskom kadetskom prvenstvu koje će se od 3. do 5. srpnja održati u Strasbourgu u Francuskoj.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.