Na 'najkošarkaškijoj' lokaciji u Šibeniku

Kod Draženovog spomenika postavljen prvi info-pult projekta ‘Košarka za sve’Foto: ŠP

Na najprikladnijoj ‘košarkaškoj lokaciji’ u Šibeniku, kod Draženovog spomenika na Baldekinu, postavljen je u utorak info-pult projekta ‘Košaka za sve’, čiji je nositelj OKK Dražen Petrović. Riječ je o prvom od ukupno šest info-pultova koji će u dogledno vrijeme biti postavljeni u gradu, a na kojima se građani mogu informirati o detaljima, odnosno o uvjetima  sudjelovanja u spomenutom programu, čiji je cilj uključivanje djece i mladih u sport, u ovom slučaju u košarku.

– Program podrazumijeva da se sudjelovanjem u aktivnostima te upoznavanjem s osnovama košarke razvijaju timski i natjecateljski duh, a što će pozitivno utjecati na psiho-fizički razvoj djece. Sudionici će kroz program stjecati i nova prijateljstva, ali i otkrivati svoj talent – istaknuno je tajnik OKK-a Dražen Petrović Josip Milaković dio benefita koje donosi uključivanje u program ‘Košarka za sve’. Želite li se pobliže upoznati s njegovim detaljima navratite do info-pulta na Baldekinu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.