Kreće jubilarno izdanje Top Tim futsal lige, koja ove godine ima i jednu novinu

Peto izdanje Top Tim futsal lige počinje u nedjelju, na standardnoj lokaciji, u sportskoj dvorani Meterize. Riječ je o ligi koju organizira MNK Crnica, a u kojoj će, u oba uzrasta, kao i prošlih godina biti zastupljeni klubovi iz cijele Dalmacije.

Pa će tako liga ‘Tići’ (2006. godište i mlađi) brojati osam klubova; MNK Crnica, MNK Kijevo Knin, HMNK Vrgorac, MNK Bonito, MNK Primošten 1, MNK Primošten 2, MNK Olmissum i MNK Jezera. Liga ‘Pioniri’ (2003. godište i mlađi) imat će jedan klub više, a za naslov najboljeg borit će se; MNK Crnica, MNK Kijevo, HMNK Vrgorac, MNK Bonito, MNK Primošten, MNK Heroji 2007, MNK Split Tommy, MNK Olmissum i MNK Gauni Biograd.
Od ove sezone organitator je unio novine u natjecanje, pa će se tako organizirati i TOP TIM futsal masters za kategoriju 2008. i mlađi. Predviđeno je pet Mastersa, a zadnji koji će se održati u lipnju donijet će i ime ukupnog pobjednika.
(foto: MNK Crnica)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.