Krivotvorina? ‘Vranković se kune da nije potpisao nove propozicije natjecanja A1 lige!’

Lavina kritika sručila se na Hrvatski košarkaški savez nakon što se elektronskim medijima proširila vijest da su usred sezone promijenjene propozicije natjecanja A1 lige, a prema kojima, po novom, o plasmanu u ABA ligu više ne odlučuje poredak na kraju regularnog dijela lige, već doigravanje. Na posebnoj ‘paljbi’ našao se predsjednik Saveza Stojko Vranković koji je navodno potpisao izmijenjene propozicije. Ali, on se kune da takvo ništo nije nikad učinio. Tako barem tvrdi predsjednik GKK Šibenika Ante Grbac.

– Razgovarao sam s predsjednikom i on me uvjerio da nikad takvo nešto nije potpisao. Stojko i Joke (Vranković, op.a) su bili veliki sportaši, uvijek moralni i pošteni pa ne vidim da takvi ne budu i na čelu HKS-a. Znači ja imam puno povjerenje u tijela HKS-a, a ovo što se dogodilo je samovolja pojedinca, koja će uskoro biti otklonjena – kazao nam je Grbac. Dodao je da novi predsjednik Saveza zaslužuju podršku, priliku da stvari posloži kako treba.

–  Nemojmo dizati hajku protiv HKS-a sad kad liga nikad nije bila bolja i kad će Stojko i Joke napraviti ono što je najbolje za košarku. Dajmo im podršku onako kako su oni nama dali za organizaciju Kupa. Vidim ružne komentare na društvenim mrežama pa stoga apeliram da se ne napada predsjednik HKS-a jer on nije krivac za ovo – zaključio je Grbac. Međutim, daleko od toga da je ova priča završena. Jer, ako predsjednik Saveza tvrdi da nije potpisao izmijenjene propozicije, onda se radi o krivotvorini službenog dokumenta. Pa, kako se ono kaže, neka institucije rade svoj posao.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.