Kriza u ŠN Joso Bego riješena, Siniša Petrović poručio: ‘Riješili smo nesuglasice, idemo dalje’

Nakon što smo ranije izvijestili da je Siniša Petrović dao ostavku na predsjedničku i trenersku funkciju u Školi nogometa Joso Bego, u večernjima satima dogodio se svojevrsni preokret.

Nakon što smo ga prethodno bezuspješno pokušali dobiti na telefon, Petrović nam se konačno javio i iznio što se dogodilo.

– Imali smo neke probleme i nesuglasice, to smo riješili i idemo dalje. Nije se, dakle, ništa strašno dogodilo – kazao nam je Petrović.

Da se nešto ipak dogodilo, pokazala je objava o Petrovićevoj ostavci na facebook stranici kluba, da bi nam u telefonskom razgovoru to potvrdio i dopredsjednik ŠN Joso Bego Zoran Bobanović.

– Kolega Petrović danas me je kratko izvijestio da daje ostavku na sve funkcije u Školi nogometa Joso Bego. Zašto? To ćete morati njega pitati. Ali, vjerujem da će kada prespava noć promijeniti odluku – kazao nam je Bobanović.

Nekoliko minuta nakon tog razgovora,  informacija o ostavci predsjednika, popraćena od strane roditelja brojnim pitanjima ‘zašto?’, uklonjena je sa službene facebook stranica kluba.

Bilo kako bilo, kriza je, čini se, riješena, i ‘žuta podmornica’ nastavlja ploviti dalje, s istim kapetanom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.