Krkaši na Peruči odnijeli ukupnu pobjedu, blistali i u Makarskoj

Osim na međunarodnoj sceni (europski naslov Luke Gojanovića-Rakića i Frane Filipa Garme) članovi Veslačkog kluba Krka uspješni su i na domaćoj sceni. Pa je tako još 20. svibnja u Makarskoj odrađena treća regata Kupa Dalmacije, i to vrlo uspješno. Šibenski klub osvojio je, naime, ukupno drugo mjesto u ukupnom poretku, iza Gusara, s tim da su mlađi kadeti i mlađi juniori pobijedili u svojim uzrastima.

U subotu su, pak, Krkaši veslali na regati Mini Kup Dalmacije u Vrlici, na jezeru Peruča. Riječ je o natjecanju koje se vesla na stazi dugoj samo 500 metara, pa do izražaja dolaze eksplozivniji veslači, oni koji znaju iskoristit zaveslaj. Pod vodstvom trenera Blaževića i Krasića VK Krka osvojila je naslov ukupnog pobjednika regate, uz napomenu da je trener Radečić najbolje posade zadržao u Šibeniku kako bi se što bolje pripremile za veliku međunarodnu regatu koja se idućeg vikenda održava na Bledu.

Evo i svih rezultata šibenskih veslača:

Prva mjesta: Sara Slugan (1XKŽB); Paško Stipandžija (1XJMB); Denis Borna Bumbak (1XJMB); Stipe Mandušić (1XKMB); Matej Krnić (1XKMB); Filip Matešić i Roko Dodig (2XKMB); Lovre Juras (1XJMA); Antonio Margan (1XJMA); Karlo Papak, Jakov Škugor, Toni Mladineo, Mario Ivić i kormilar Franko Vukšić  (4XKMA GIG).

Druga mjesta: Frane Papak (1XKMB); Roko Rupić i Moris Macura (2XKMB); Ante Klarić (1XJMA); Ana Papak (1XJŽB);  Mario Budimir i Josip Cigić (2XJMB); Bruno Petković i Mate Papak (2XJMB).

Treće mjesto:  Lovre Jurišić (1XKMA),

Peto mjesto: Jakov Gulin (1XJMB).

(foto: VK Krka)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.