Krkaši osvojili pet medalja na regati u Bakru

Članovi šibenske Krke protekle su subote potegli do Bakra gdje su nastupili na jednoj od niza regata za Kontinentalni kup Miljenka Finderlea. Kako ističu u klubu, to je natjecanje trenerima trebalo otkloniti određene nedoumice po pitanju nastupa Krkinih posada na Prvenstvu Hrvatske, a veslačima i veslačicama poslužiti za razbijanje monotonije treninga. U Bakru je, pod vodstvom trenera Milana Radečića, nastupilo 15 Krkaša, a na postolje su se penjali pet puta.

Na ono najviše popeo se Nino Perišić koji je bio najbrži među kadetskim A samcima. Srebrne medalje osvojili su pak Jerko Radovčić, Kristijan Papak, Paško Stipandžija i Valentin Mihalić u četvercu za A kadete, Luka Gojanović – Rakić i Frane Filip Garma u juniorskom B dvojcu, te Sara Panjkota i Lucija Ninčević u ženskom juniorskom B dvojcu.

Osvojena je i jedna brončana medalja, a zaslužili su je Nikola Dugopoljac, Ante Klarić, Stipe Koloper i Lovre Juras u četvercu za B juniore.

Boje Krke branili su još Filip Kendeš koji je zauzeo sedmo mjesto u juniorskom A samcu, dok je Jakov Koštan u istoj utrci bio osmi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.