Krkaši se vratili s osam medalja s posljednje regate Kupa Dalmacije

Četvrto mjesto u ukupnom poretku zauzela je šibenska krka na posljednjoj ovogodišnjoj regati Kupa Dalmacije koja je održana na stazi na splitskom Spinutu, a na kojoj je nastupilo 11 dalmatinskih klubova, plus gosti iz BiH (VK Rama). S tim da valja istaknuti kako u Splitu nisu veslali ponajbolji Krkaši, Frane Filip Garma i Luka Gojanović Rakić, koji se još odmaraju od izvrsnih, ali iscrpljujućih, međunarodnih nastupa. Ukupno je klupske boje branilo 26 veslača i veslačica, razvrstanih u 14 posada.

Oni su postigli sljedeće rezultate.

Prvo mjesto: Nino Perišić u samcu za mlađe juniore; Stipe Mandušić i Filip Matešić u dvojcu na pariće za mlađe kadete; Mario Ivić, Lovre Jurišić, Karlo Papak, Bruno Skelin i Franko Vukšić u četvercu GIG za kadete, te Jerko Radovčić i Kristijan Papak u dvojcu na pariće za mlađe juniore.

Drugo mjesto: Paško Stipandžija i Denis Borna Bumbak u dvojcu na pariće za mlađe juniore; Mario Budimir, Bruno Petković, Jakov Gulin i Mate Papak u četvercu na pariće za mlađe juniore; te Sara Slugan u samcu za mlađe kadetkinje.

Treće mjesto: Roko Dodig u samcu za mlađe kadete.

Za Krku su još veslali (ali ponajviše zbog jakog juga i za veslanje popriličnih valova nisu uspjeli doveslati do medalje) Moris Macura, Sara Panjkota, Roko Rupić i Frane Papak, Jakov Škugor i Toni Mladineo, Antonio Margan, te Lovre Klarin.

(foto: VK Krka)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.