Veslo u ruke

Krkaši se vratili u pogon, prije treninga moraju proći ‘sigurnosni’ protokolFoto: VK Krka

Epidemija koronavirusa iz pogona je izbacila i veslače i veslačice šibenske Krke, i to tek što je počela natjecateljska sezona. Međutim, prinudnom odmoru je kraj. Naime, u četvrtak su počeli treninzi, i to po grupama. Pa su tako prvi startali juniori i juniorke, u petak će se aktivirati mlađi juniori i juniorke, dok će kadetski uzrast i mlađi s treninzima početi u ponedjeljak. Prije svakog treninga Krkaši će morati proći određeni ‘protokol’. Pa će tako prije dolaska na trening morati izmjeriti temperaturu, ruke će se dezifincirati na ulasku u klupske prostorije, a svi će morati imati i svoju bocu s tekućinom, s jasno označenim imenom na njoj.

– Nakon treninga veslačice i veslači ne smiju se zadržavati u Klubu dulje nego je potrebno,  što znači da boravak u svlačionicama i prostorima za tuširanje treba svesti na nužni minimum. Radne površine koje se često dodiruju, učestalo će se čistiti i dezinficirati prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo – poručili su iz Krke.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.