‘Krkaši’ uzeli tri zlata, dva srebra i četiri bronce na posljednjoj regati Kupa Dalmacije

Na splitskom Spinutu protekle je subote održana šesta, ujedno i posljednja regata ovogodišnjeg Kupa Dalmacije. Nastupili su veslači i veslačice iz 11 dalmatinskih klubova i jednog iz Bosne i Hercegovine, među njima i oni iz šibenske Krke.

Iako bez ponajboljih pojedinaca, Frane Filipa Garme i Luke Gojanovića Rakića, koji se odmaraju nakon iscrpljujućih nastupa na prvenstvima u Litvi i Nizozemskoj, ‘Krkaši’ su ostvarili zapažene rezultate i zauzeli ukupno četvrto mjesto.  Gledajući pojedinačno osvojili su tri zlata, dva srebra i četiri bronce.

Na najviše postolje popeo se juniorski B četverac s kormilarom (Denis Borna Bumbak, Stipe Koloper, Kristijan Papak i Nino Perišić, korm. Ante Raić), Stipe Mandušić u kadetskom B samcu i Sara Panjkota u juniorskom B samcu. Srebrna odličja osvojili su juniorki A četverac (Filip Kendeš, Ante Klarić, Jakov Koštan, Nikola Dugopoljac) te juniorski B četverac (Paško Stipandžija, Josip Šunjerga, Valentin Mihalić, Jerko Radovčić)

Broncama su se, pak, okitili Laura Mandušić u kadetskom A samcu, Lovre Klarin u juniorskom B samcu, Bruno Petković i Jakov Gulin u kadet5skom A dvojcu te Lucija Ninčević u juniorskom A samcu.

Bez medalju su ostali Ana Papak u kadetskom A samcu (4.), Lovre Jurišić i Bruno Skelin u kadetskom B dvojcu (4.), Mario Budimir u kadetskom A samcu (5.) te Jakov Bumbak u seniorskom A samcu (6.)

 

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.