Kuloari opet traže zamjenu Petaniju, a on za dišpet sve bolji

Kako se približava zimski košarkaški prijelazni rok, tako raste i broj službenih i neslužbenih informacija o transferima. Potonje, naravno, prednjače, društvene mreže pune su ‘ekskluziva’. Prema jednoj od njih GKK Šibenik navodno je zainteresiran za Brandona Johnsona, tamnoputog američkog ‘combo guarda’ koji vuče sinjski Alkara i koji je ponajbolji igrač dosadašnjeg dijela A1 lige. Istina da je kao takav skrenuo pozornost na sebe, ali daleko od toga da su ga ‘Građani’ već ‘zakaparili’, što se da zaključiti po spomenutim kuloarskim pričama. Iz kluba s Baldekina su u više navrata istaknuli da se ne misle pojačavati na playmakerskoj poziciji. To nam je prije mjesec dana kazao predsjednik GKK Šibenika Ante Grbac, kad se pojavila priča o navodnom dovođenju Maura Veljačića.

– Zadovoljni smo našim playmakerima, tako da ne razmišljamo o pojačanju na toj poziciji – kazao nam je tada Grbac.

A dok mu kuloari svako malo traže zamjenu, Teo Petani sve je bolji. Kao da te priče motivirajuće djeluju na njega, što je, uostalom, pokazao i protiv Jollyja, kad je bio jedan od najboljih igrača narančastih. Pa, “nek’ selo priča”.

(foto: GKK Šibenik)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.