Kulušić: Obećavam da će Komisija za licenciranje preispitati odluku o Šibeniku

Ante Kulušić, dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, kojeg Šibenski Funcuti, uz aktualnu upravu kluba sa Šubićevca na čelu s Goranom Paukom, drže odgovornim za izbacivanjem Šibenika u treću ligu, komentirao je za naš portal najnovije događaje. Kulušić je kazao kako još nije sve izgubljeno, te da  postoji mogućnost da Komisija za licenciranje promijeni svoju odluku.

– Kao dopredsjednik HNS-a obećavam da će Komisija za licenciranje preispitati svoju odluku s obzirom da je HNK Šibenik u procesu preoblikovanja i da se njegov završetak očekuje tijekom sljedećeg mjeseca. Tim više što skoro pet milijuna kuna Šibenikovih sredstava koji su mogli spriječiti izbacivanje kluba u treću ligu leži na Hajdukovom računu – kazao nam je Kulušić.

JOŠ IMA NADE

Na našu opasku da je na jučerašnjoj presici u HNS-u jasno kazano kako odluku Komisije ne može promijeniti niti Izvršni odbor HNS-a, odnosno, da tek može sankcionirati članove Komisije ukoliko se utvrdi da su napravili neki propust, Kulušić odgovara:

– Ne slažem se s tim, uvjeren sam da se, ukoliko se pokaže da je Komisija za licenciranje pogriješila, odluka može promijeniti, ispraviti. –

Pitali smo ga hoće li, u slučaju da Šibenik ipak na kraju završi u trećoj ligi, istupiti iz HNS-a, podnijeti ostavku na mjesto njegovog dopredsjednika. Podsjetimo, Goran Pauk jučer je kazao kako će istupiti iz Skupštine HNS-a, dodajući kako očekuje da to učine i svi ostali koji su vezani uz šibenski nogomet, a koji su članovi bilo kojeg tijela HNS-a.

– Ne želim ništa prejudicirati dok se ne utvrde sve činjenice, dok se, kako sam kazao, ne preispita odluka Komisije za licenciranje. Pričekajmo da vidimo kako će se sve rasplesti – zaključio je Kulušić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.