Linda Antić Borak i službeno imenovana trenericom mlade reprezentacije

Prije desetak dana Šibenski portal donio je vijest kako je Stručni savjet za žensku košarku predložio Lindu Antić – Borak za trenericu mlade hrvatske reprezentacije (U20), te da je samo formalnosti dijele od preuzimanja nacionalne selekcije. A ta formalnost riješena je na 8. sjednici Upravnog odobora HKS-a, koja je održana 13. veljače, i na kojoj je trenerica ŽKK Šibenika potvrđena za tu časnu ali i odgovornu dužnost. Na istoj sjednici Željko Ciglar imenovan je za trenera juniorske (U18), a Tonći Mašina za trenera kadetske (U16) reprezentacije.

– Cilj je plasman u A diviziju, a koliko je on realan, vidjet ćemo. Imamo dobru ekipu, s odličnim igračicama i sada treba sve to posložiti. Nadam se samo da neće biti problema s odazivom, da ćemo na raspolaganju imati najbolje iz te generacije – kazala nam je Linda Antić Borak nakon što je postalo izvjesno da će postati trenerica mlade reprezentacije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.