Lorena Mihić pozvana na prestižni kamp kojeg zajednički organiziraju NBA i FIBA

Lorena Mihić dobila je veliko priznanje. Članica Ženskog košarkaškog kluba Vodice pozvana je na 16. izdanje prestižnog kampa ‘Košarka bez granica – Europa’ kojeg zajednički organiziraju Nacionalna košarkaška federacija (NBA) i Međunarodna košarkaška federacija (FIBA).  Kamp će se održati u Tel Avivu od 13. do 16. kolovoza, a okupit će vrhunske igrače i igračice s cijelog europskog kontinenta.

– NBA i FIBA odabrali su Lorenu Mihiću na temelju njenih izvanrednih košarkaških vještina i sposobnosti vodstva. ‘Košarka bez granica – Europa 2017.’ bit će jedinstvena prilika za svakog sudinika da poboljša svoje košarkaške talente te upozna druge košarkašice svoje dobi s kontinenta – istaknuli su u ŽKK Vodice, dodajući kako će  NBA i FIBA pokriti sve troškove sudionika u kampu, uključujući putne troškove, smještaj, teretni prijevoz, obroke i osiguranje za vrijeme trajanja kampa.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.