Mare Mileta prvakinja Balkana u karateu!

Karate klub Šibenik 1066 nastavlja sa serijom iznimnih rezultata. Već prvog dana Prvenstva Balkana, koje predstavlja natjecanje najvećeg ranga za uzrast do 14 godina, bogatiji su i ponosniji za jednu prvakinju Balkana.

Mare Mileta je impresivnim nastupom na prvenstvu izborila zlato u svojoj kategoriji. Njezin talent brusi se na natjecanjima gotovo svakog vikenda, a Mare redovito dokazuje da u nadmudrivanju protivnika nema konkurenciju. Prvenstvo Balkana prestižno je natjecanje jer na njemu sudjeluju osvajači državnih medalja iz čak 10 zemalja. U takvoj konkurenciji Mare se nametnula svojom taktikom, preciznošću i vještinom te pokazala da usmjerenost i izvrsnost uvijek nađu put do vrha.

Međunarodni uspjeh i konkurentnost dokazuju da sve čega se u KK Šibenik 1066 dotaknu, pretvore u uspjeh, a Marini uspjesi otvaraju nove horizonte i naslućuju joj blistavu sportsku budućnost. Zalaganje i odricanje uključenih u ovaj rezultat promiču karate, ime Šibenika i Hrvatske diljem svijeta ponosno ispisujući stranice šibenske sportske povijesti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.