Obećavajući početak

Marija Kardum, Robi Vukičević i Toni Slavica osvojili 11 medalja za PK Šibenik na prvom Grand Prix mitingu sezoneFoto: PK Šibenik

Plivačka Grand Prix sezona za seniore, juniore i mlađe juniore otvorena je na splitskom Poljudu, mitingom koji organizira PK Jadran. Nastupilo je 400 natjecatelja iz tridesetak klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije, među njima i oni iz Plivačkog kluba Šibenik. Njegove boje branili su Marija Kardum, Emma Curavić, Anamarija Vukičević, Lana Dubravica, Robert Vukičević, Toni Slavica i Andrija Trutin, a u jakoj konkurenciji ostvarili su zapažene rezultate.

Marija Kardum bila je jedna od najuspješnijih juniorki s dva osvojena zlata (50 i 200 leđno) te dva srebra (400 i 100 mješovito). Robert Vukičević također se okitio s dva zlata (400 i 200 slobodno) i dva srebra (100 mješovito i 100 leptir), dok se Toni Slavica na najviše postolje penjao u mješovitim disciplinama (100 i 200 mješovito), čemu je dodao srebro na 1.500 slobodno.

 – Bila je ovo dobra provjera za nadolazeća natjecanja. Rezultati su bili vrlo dobri za ovaj uvodni dio sezone. Već 10. i 11. studenog očekuje nas drugi Grand Prix, Miting Mladost, koji je tradicionalno jedan od najjačih natjecanja u sezoni. Bazne pripreme za nadolazeća natjecanja naši natjecatelji odradit će u Korčuli od 30. listopada do 3. studenog – izvijestio nas je trener Plivačkog kluba Šibenik Dino Tepić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.