Marin Jakoliš i Duje Ćaleta-Car na popisu za Euro

Marin Jakolić i Duje Ćaleta-Car našli su na popisu izbornika U21 hrvatske nogometne reprezentacije Nenada Gračana za Euro koje će se od 16. do 30. lipnja održati u Italiji i San Marinu. Rekli bismo, očekivano, s obzirom da su šibenski napadač, aktualni član austrijske Admire Wacker, i bilički stoper, član francuskog Marseillea, bili standardni u kvalifikacijama.

Na ovom prvom popisu nalazi se 25 igrača, a koja dvojica će otpasti bit će poznato početkom lipnja. Inače, mladi Vatreni na pripremama se okupljaju 3. lipnja, a prije odlaska s one strane Jadrana, u Puli će 12. lipnja odigrati prijateljsku utakmicu protiv Danske.

Na Europskom prvenstvu sudjeluje 12 reprezentacija, a Hrvatska se nalazi u skupini C, s Engleskom, Francuskom i Rumunjskom. Protiv potonje reprezentacije ‘kockasti’ 18. lipnja otvaraju natjecanje, a sve tri utakmice grupne faze odigrat će Olimpijskom stadionu u Seravalleu, u San Marinu.

Gračanovih 25

Vratari: Josip Posavec, Ivo Grbić, Adrian Šemper

Braniči: Duje Ćaleta-Car, Borna Sosa, Filip Benković, Petar Mamić, Filip Uremović, Nikola Katić, Domagoj Bradarić, Toni Borevković, Branimir Kalaica, Marijan Čabraja

Veznjaci: Nikola Vlašić, Ivan Šunjić, Luka Ivanušec, Toma Bašić, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović

Napadači: Alen Halilović, Josip Brekalo, Marin Jakoliš, Robert Murić, Sandro Kulenović

(foto: HNS)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.