Marko Kartelo postao sportski direktor NK Vodica

Marko Kartelo, nekadašnji kapetan HNK Šibenika, po okončanju igračke karijere nije se skrasio na svom Šubićevcu, već je sreću morao potražiti u susjedstvu, u Vodicama.

– Ovdje u Vodicama stvara se jedna dobra priča i drago mi je što sam dio toga – kazao nam je Kartelo u jednom od prijašnjih razgovora. On je do sada trenirao mlađe kategorije, i to vrlo uspješno, a sada je promoviran na jednu od najvažnijih funkcija u tom županijskom ligašu. Kartela je, naime, Izvršni odbor NK Vodica imenovao za sportskog direktora kluba, a na istoj sjednici Stipe Gojević imenovan je za tajnika Škole nogometa.

– Ovom odlukom Nogometni klub Vodice i dalje radi na poboljšanju rada s mladima i unaprijeđenju struke kluba. Marko Kartelo kao sportski direktor  i Stipe Gojević kao tajnik škole nogometa u dalnjem radu preuzimaju obveze u razvoju zacrtane sportske politike NK Vodica – poručili su iz kluba s Račica.

Imenovanje na novu funkciju Kartelo gleda kao na veliki izazov.

– Tu sam tek godinu dana i već sam dobio ovaku veliku odgovrnost. Mlad sam, imam energiju i entuzijazam da stvari posložim da još viši nivo. Kažemo još viši jer je NK Vodice organizacijski vrlo dobro uređen klub – kazao nam je Marko, koji će voditi brigu i o seniorskom i o omladinskom pogonu. Poseban naglasak bit će na one mlađe.

– Želja nam je našim mladi kategorijama osigurati što veći broj utakmica, u što jačem natjecanju, a sve s ciljem da ih što duže zadržimo u Vodicama – izvijestio nas je Kartelo, kojem smo zaželjeli puno uspjeha na novoj funkciji.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.