MARKO KARTELO PRED DOBIVANJEM A LICENCE: Privlači me trenerski posao

Velika je vjerojatnost da ćemo Marka Kartela i nakon okončanja igračke karijere gledati u nogometnom okruženju. Uz travnjak. Naime, kapetan Šibenika upisao je trenersku akademiju i za sada mu ide odlično. Već je vlasnik B licence, a ovih dana trebao bi odraditi i preostalih par ispita za A licencu.

– Zanimljiv mi je trenerski posao, privlači me, ali tko zna gdje će me život odvesti. U svakom slučaju dobro je imati opciju više za budućnost, kada jednog dana objesim kopačke o klin  – kaže 34-godišnji stoper narančastih.

Kartelo je tijekom karijere radio s mnogim trenerima i sigurno će mu to iskustvo dobro doći ako se jednog dana uistinu i odluči postati trenerom.

– Svaki trener imao svoje metode i način rada, a ja sam stvarno radio s puno njih i od svakog naučio nešto novo. Već sada sam jako puno toga naučio i na akademiji i dobio pravi uvid koliko je taj posao zahtjevan. U biti tek sam kroz trenersko školovanje shvatio da ništa na znam o nogometu – zaključio je u šaljivom tonu Kartelo, koji će, vjerujemo, biti odličan trener kao što je bio i odličan nogometaš i kapetan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.