Drugi dan državnog prvenstva u plivanju bio je još uspješniji za PK Šibenik

Marta Leković i Toni Slavica prvaci Hrvatske, Robi Vukičević osvojio novu tituluFoto: PK Šibenik

Nakon sjajnog posla koji su napravili prvog dana Prenstva Hrvatske u plivanju, ekipa iz Plivačkog kluba Šibenik nastavila je u istom ritmu i u utorak. Dapače, drugog dana natjecanja bili su još uspješniji. Naime, na jučerašnja dva naslova prvaka dodali su još tri titule.

Zlatnom medaljom okitila se Marta Leković osvojivši prvo mjesto na 200 leđno u kategoriji mlađih juniorki.

Na najviše postolje popeo se i Toni Slavica uzevši zlato na 400 mješovito kod mlađih juniora. Toni je tome, u napetoj završnici, dodao broncu u juniorskoj i mlađe seniorskoj konkurenciji. U istoj disciplini Marija Kardum došla je do drugog mjesta u juniorskoj i mlađe seniorskoj konkurenciji, i tako još malo obogatila svoju kolekciju medalja iz Zagreba.

I konačno, Robert Vukičević osvojio je još jedan naslov prvaka. Nakon 200 slobodno Robi je i u disciplini 100 leptir došao do titule.

– Istaknut ćemo odličan nastup Emme Curavić u disciplini 50 slobodno gdje je s devetom prijavom došla do četvrtog mjesta u mlađe seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. Do medalje je nedostajalo sedam stotinki. U finalu je nastupila još Anamarija Vukičević koja je došla do osobnog rekorda u disciplini 400 mješovito – izvijestili su nas iz Plivačkog kluba Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.