Marta Mesarić i Maša Klarić zlatne, Nika Barišić i Lucija Gita Radulović srebrne, Nina Pelajić brončana na utrci u Osijeku

Sjajan vikend je iza članova brdsko-biciklističkog kluba Orlov krug iz Vodica. Započeo ga je junior Roko Fržop osvajanjem trećeg mjesta na cestovnoj Kup utrci u Varaždinu, a žetva medalja nastavila se na mtb cross country utrci XC Banovo brdo u Osijeku. Tamo je ženski pomladak kluba dominirao na utrkama mlađih kategorija. Sve djevojčice koje su otputovale u Slavoniju osvojile su medalju. Marta Mesarić i Maša Klarić osvojile su zlatne, Nika Barišić i Lucija Gita Radulović srebrne, a Nina Pelajić brončanu medalju. Roko Fržop je osvajanjem prvog mjesta u utrci juniora još jednom je potvrdio da je najbolji mladi hrvatski brdski biciklist, a sjajan je bio i Josip Toljan koji je osvojio šesto mjesto u kategoriji Elite/U23. Nakon tri od šest utrka u Kupu Hrvatske u cross countryu Orlov krug sada zauzima prvo mjesto u poretku klubova. Sjajan vikend za ‘orlove’ nadopunili su Ivica Mesarić i Tonko Juras osvajanjem drugog, odnosno trećeg mjesta na rekreativnom maratonu Dubravice- Rupe, a na istoj utrci u kategoriji rekreativaca Martin Mijaljević osvojio je drugo mjesto. Orlov krug sjajno stoji i poretku Kupa Hrvatske u kategoriji maraton. Trenutno su drugoplasirani klub sa samo bodom zaostatka za vodećom Mura Avanturom, no i to bi se moglo promijeniti nakon Kup utrke koja se idućeg vikenda vozi na otoku Rabu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.