Na mladima šibensko plivanje ostaje

Mauro Galić najbolji u svojoj kategoriji na ‘Zlatnom dupinu’, Jakov Mikulandra i Marul Vlahov u Top 3Foto: PK Šibenik

Najmlađi natjecatelji Plivačkog kluba Šibenik, početnici i mlađi kadeti, nastupili su proteklog vikenda na 26. izdanju mitinga ‘Zlatni dupin’, koji je u Splitu okupio 240 plivačica i plivača iz cijele Dalmacije. Boje kluba iz Crnice branili su Lucija Klisović, Jakov Mikulandra, Mauro Galić, Daniel Bušac, Josip Šikić, Luka Cvitan, Bartol Šišak, Vlahov Marul, Vlahov Marko, Brkić Vigo, Tucak Luka, Vidović Oliver, Brkić Nikola, Šimun Dučić, Vito Ljepava, Lukas Martinović, Roko Mašić, Ante Validžić Ercegovac i Volić Jakov.

Medalja, naravno, nije nedostajalo. Pa je tako Jakov Mikulandra bio treći na 100 slobodno, na 100 leđno zauzeo je drugo, a na 100 mješovito treće mjesto. Mauro Galić osvojio je na 100 leptir zlato, baš kao i na 100 mješovito. Marul Vlahov bio je treći na 50 slobodno, na 50 leptir, te na 50 leđno, Vigo Brkić  broncu je uzeo na 100 mješovito, a medalju istog sjaja osvojio je Oliver Vidović na 25 prsno.

Članovi PK-a Šibenik penjali su se na postolje i u ukupnom zbroju rezultata. Pa je tako Mauro Galić bio najbolji u kategoriji dječaka 2008. godišta, a Jakov Mikulandra treći, dok je Marul Vlahov zauzeo treće mjesto u kategoriji dječaka 2009. godišta.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.