Miralem Halilović sljedeće zvučno pojačanje ‘Građana’?

– Sada, nakon što smo doveli Ivanova, tražimo pojačanja za još tri pozicije, jedinicu,tricu i peticu. –

Kazao je to na ovotjednoj presici predsjednik GKK Šibenika Ante Grbac, na kojoj je predstavljeno prvo pojačanje narančastih za novu sezonu, Ive Ivanov. A nove ime koje bi moglo zaigrati na centarskoj poziciji uistinu je zvučno. Naime, prema neslužbenim informacijama, kluba s Baldekina u pregovorima je s 25-godišnjim, 208 centimetara visokim Miralemom Halilovićem, koji je protekle sezone bio jedan od najboljih igrača Zagreba.

Da se ovaj rođeni Tuzlak i BiH reprezentativac nalazi na listi želja novog trenera narančastih Vladimira Anzulovića Šibenski portal objavio je još 23. lipnja. Na toj listi nalazio se i Ivanov, koji je, kao što vidimo, uistinu i došao u Šibenik, kao i Mauro Veljačić i Paolo Marinelli. Ovaj potonji navodno je također u ozbiljnim pregovorima s vodstvom narančastih.

Sve bi trebalo biti jasnije do 8. kolovoza, kada počinju službene pripreme za novu sezonu i do kada bi, kako je kazao Grbac na spomenutoj presici, trebala biti kompletirana momčad.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.