MIRKO LABROVIĆ: Na nama je da na terenu odradimo svoj dio posla

Paralelno s bitkom za klub izvan travnjaka, a koja je jučer krenula neželjenim smjerom nakon što je Gradsko vijeće većinom glasova odbilo na dnevni red uvrstiti prijedlog podizanja kredita u iznosu od 5,8 milijuna kuna, HNK Šibenik nastavlja s bitkom i na travnjaku. Nije ni tamo situacija bogzna kako bajna, s obzirom da Mosor na prvom mjestu bježi pet bodova (uz utakmicu više), ali ovdje je bar sve u njihovim rukama, o njihovoj sudbini ne odlučuju političari. Iako, ruku na srce, i o tome bi se možda dalo raspravljati.

Trener narančastih Mirko Labrović uputio je najbolju poruku.

– Mi moramo odraditi naš posao na terenu, obaviti svoj dio posla – kazao je Labrović.

A dio tog posla je dobiti u subotu Primorac 1929, te se nadati da će Mosor prosuti koji bod protiv Vala.

– U sklopu priprema za ovu utakmicu odigrali smo i prijateljsku utakmicu protiv Vodica na kojoj smo isprobali neke nove varijante, a ona mi je između ostalog pokazala i kako se na neke igrače iz drugog plana itekako može računati, dok će neki drugi i dalje morati boriti za svoju poziciju – kazao je trener Šibenika.

Od uloge favorita u sutrašnjem susretu ne bježi.

– Primorac je prosječna ekipa, mlada i dosta neiskusna, ali na stranu sve. Od prve minute moramo krenuti agresivno i napadački, jer samo tako možemo uzeti tri boda – istaknuo je.

nk press mateo barac

Osim kartoniranih Maleša i Perice, Labrović neće moći računati ni na oporavljenika Zelića, te Španju koji je zaradio lakšu ozljedu.

– Imamo određeni broj igrača koji mogu odgovoriti zahtjevima. Recimo, Marina je pokazao da se na njega može računati, da je riječ o igraču koji može unijeti dozu agresivnosti i drskosti. Tu je i Ante Živković, koji može dobro radi i koji će sigurno u nastavku dobiti određenu minutažu – kazao je Labrović, dodajući kako nije isključeno da, ovisno o rezultatu, zaigra i sa dva klasična napadača.

Da su favoriti u dvoboju protiv Primorca slaže se i Mateo Barać.

– Primorac treba respektirati i odigrati maksimalno ozbiljno, ali, iskreno, puno smo smo kvalitetnija momčad i naša pobjeda ne bi smjela doći u pitanje – kazao je defanzivac narančastih.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.